Dinnerly Ervaringen

Wil jij weten wat wij vinden van Dinnerly? Dan kun je onze review over Dinnerly op deze pagina bekijken. Deze aanbieder van maaltijdboxen staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding. De abonnementsprijzen zijn voordelig, de recepten erg eenvoudig en de smaak is prima. Het concept is in Nederland nog redelijk nieuw. In vergelijking met andere aanbieders zoals HelloFresh en Marley Spoon zijn ze nog maar net gestart. De komende jaren zullen we echter nog veel van ze gaan horen.

€66,00 korting op Dinnerly

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je jouw eerste 4 boxen met 41% + 15% + 15% + 10% korting kunt bestellen.

€66,00 korting op Dinnerly

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je jouw eerste 4 boxen met 41% + 15% + 15% + 10% korting kunt bestellen.
Ervaringen met Dinnerly
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.4

Samenvatting van de review

Aanbod
Wij vinden het aanbod van Dinnerly echt prima. Elke week kun je kiezen uit maar liefst 12 verschillende recepten. Deze worden ook om de 7 dagen volledig vernieuwd. De recepten zijn erg duidelijk en eenvoudig geschreven. De kaarten die je ontvangt zijn overzichtelijk en bevatten goede instructies met foto’s. Elke maaltijd heeft maar 6 verschillende ingrediënten. Dat maakt het geschikt voor elk type kok. 

Inhoud
De porties van deze maaltijdbox zijn voldoende. Als je een box voor 2 personen besteld dan kun je daar ook ruim van eten. De box voor 4 personen is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De ingrediënten zijn per recept netjes verpakt in zakken. Zo kun je alles ook netjes in de koelkast bewaren. Via de website kun je zelf de recepten kiezen. Daarbij kun je ook de Dinnerly maaltijden van volgende week inzien (en eventueel gerechten van eerdere weken terughalen). 

Gebruiksvriendelijkheid
Het bestelgemak van Dinnerly is hoog. De website is eenvoudig en duidelijk. Je kiest eerst het aantal maaltijden en personen. Op basis daarvan sluit je een lidmaatschap af. Je kiest een bezorgmoment en afleveradres en stelt de betaling in (iDeal, Paypal of Creditcard). Vervolgens kun je de recepten kiezen. In je mijn Dinnerly account kun je vervolgens alle zaken regelen (zoals pauzeren of opzeggen maar ook recepten wijzigen of meer maaltijden per week kiezen). Kom je er niet uit? Dan is de klantenservice van Dinnerly dagelijks zowel online als telefonisch bereikbaar.