Over ons

Op zoek naar kant-en-klare boodschappenlijstjes en maaltijdboxen? Dan zit je hier goed! Op maaltijdboxchef.nl verzamelen wij kant-en-klare maaltijdboxen die je zo mee kunt nemen uit de (online) supermarkt of online kan bestellen. Het gaat om lijstjes met boodschappen voor bijvoorbeeld een diner voor 4 personen, een verjaardagsfeestje of voor een relaxte zondag. Deze maaltijdboxen worden gratis thuisbezorgd. Wij zijn natuurlijk ook altijd benieuwd naar nieuwe aanbieders. Gebruik jij een foodbox die jij bijvoorbeeld elke zaterdag in de winkel ophaalt, waarmee je het weekend op een perfecte manier doorstaat? Deel jouw boxen dan via maaltijdboxchef.nl en inspireer ook andere bezoekers van deze website

Doel: Maaltijdboxen vergelijken en informatie inzichtelijk maken

Wij proberen jou een handje te helpen wanneer je een maaltijdbox wilt bestellen. Je kunt hier bijvoorbeeld bepaalde thema’s selecteren waarna je direct kant-en-klare kookboxen ziet met recepten waarvan wij denken dat jij ze nodig hebt. Zo kun je kiezen voor een gewone box, maar ook een kerstbox / dinerbox of fruitbox. Wij vergelijken alle grote aanbieders die in Nederland actief zijn. Onze medewerkers proberen alle informatie inzichtelijk te maken zodat jij op een goede en onafhankelijke manier kunt vergelijken. Denk dan aan o.a. HelloFresh, Marley Spoon, Allerhande Box, Ekomenu, Willem&Drees, Familiebox en de Krat.

Wie zijn wij?

Misschien heb je zelf wel een geniaal boodschappenpakket dat je wilt delen met andere bezoekers van maaltijdboxchef.nl. Of misschien heb jij een geweldige aanbieding, korting of andere actie gevonden bij jouw favoriete leverancier. Laat het ons weten zodat wij deze kennis kunnen delen met de andere bezoekers. Ons team bestaat uit meerdere enthousiaste bloggers en supermarkt deskundigen & food trendwatchers. Heb jij vragen voor onze redactie? Zoek je vacatures of wil je een open sollicitatie insturen? Neem dan contact op met onze medewerkers.