Fruitbox

Een fruitbox bestellen bij HelloFresh (of een van de andere aanbieders) heeft zo zijn voordelen. Fruitmanden versturen ze namelijk door heel Nederland en dan bedoelen we dus ook héél Nederland. Wanneer er fruitmanden besteld worden, versturen ze deze mee met de maaltijdbox bestelling (Albert Heijn of ander online supermarkten versturen ze ook los, maar je hebt dan wel te maken met een minimaal orderbedrag). De fruitboxen zijn dus altijd op tijd op de plaats van bestemming. Heeft u meer haast dan dat? Neemt u dan contact op met een online fruitwinkel.

Het beste fruit in de fruitboxen

Iedere dag selecteren de gediplomeerde fruit arrangeurs voor de boxen het beste fruit. Ze laten dit via alle delen van de wereld voor u komen (zoveel mogelijk van eigen bodem natuurlijk). De fruitmanden zijn van hoge kwaliteit en diversiteit omdat ze niet beperkt zijn tot het gebruik van seizoensfruit. Zo kunnen ze u een vaste selectie van boxen aanbieden en heeft u eenheid in het product wat u aanschaft. Bij herhaaldelijk bestellen, bijvoorbeeld voor hun zakenrelaties, is dit natuurlijk wel belangrijk. Je wilt weten wat je kunt verwachten als je bij een maaltijdbox aanbieder je gezonde snacks besteld.  De boxen zijn gevuld met diverse soorten (exotisch) fruit en een wisselend aanbod per maand (seizoen). Hieronder vind je een aantal verschillende aanbieders met prijzen en mogelijkheden.

HelloFresh
Bij HelloFresh zijn twee verschillende mogelijkheden. De medium box met 14 stukken fruit voor €14 per week of de large box met 30 stuks fruit voor €22 per week. Bij deze aanbieder kun je ook nog ontbijtboxen, wijnboxen en soep toevoegen aan de bestelling.

Familiebox
Bij de familiebox wordt 1 pakket aangeboden voor een bedrag van €10 per week. Hierin vind je 15 tot 20 stukken fruit. Het aanbod is wisselend per week en aangepast op het seizoen.

Marley Spoon
Bij Marley Spoon bieden ze een luxe fruitbox aan met 3,5 kilo fruit voor €14. Hier kunnen meerder personen een hele week lekker van smullen. Onze ervaring is de kwaliteit van dit pakket erg goed is.

Ekomenu
Bij Ekomenu verkopen ze 3 verschillende fruitmanden; een klein, middel en groot variant. De prijzen variëren tussen de €10 en €23. Verder biedt Ekomenu ook een groentebox aan. Dit kun je tijdens het bestellen combineren.

Een box vol fruit bestellen

U wilt een van de fruitpakketten bestellen? Dat kan! U kiest zelf uit de verschillende aanbieders. Bezoek de website van HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu, Willem en Drees of Albert Heijn en voeg een maaltijdbox toe. Vervolgens kun je bij extra’s kiezen voor de kleine of grote fruitboxen. Prijzen variëren tussen de €10 en €25, afhankelijk van de aanbieder en de grootte. Fruitmanden worden al heel lang cadeau gedaan. Het is altijd gepast, er is nooit iemand mee gekwetst en iedereen lust lekker vers fruit. In geval van ziekte, als uitnodiging, relatiegeschenk, als decoratie en toevoeging bij een uitgebreide lunch, als dankbericht en ga zo maar door. De fruitboxen hebben helaas geen feestelijke verpakking (maar een kartonnen doos). Je zult dus zelf een verpakking moeten verzinnen als je het wilt weggeven.

Het gemak van fruit bestellen

Bestellen is natuurlijk veel gemakkelijker dan het zelf ergens halen, maar heeft nog veel meer voordelen. Hier heeft u de voordelen nog eens op een rijtje:

  • De fruitmand die u vandaag bij ons bestelt, wordt gratis meegeleverd bij uw normale maaltijdbox
  • U heeft de keuze uit een ruim geselecteerd fruitassortiment in verschillende boxen
  • De door u bestelde fruitmand wordt op ieder adres in Nederland bezorgd
  • De inhoud van de box wisselt per week en bevat verschillende typen exotisch fruit
  • Er worden soms recepten bijgeleverd om u op ideeën te brengen meer met fruit te doen.
  • U krijgt automatisch een bevestiging van uw bestelling met daarbij een factuur
  • U kunt veilig en makkelijk betalen met iDEAL of automatische incasso
  • De deskundige klantenservice medewerkers staan altijd direct voor u klaar

Vitaminepilletjes in plaats van groenten en fruit?
Veel handiger waren immers de vitaminepilletjes in allerlei samenstellingen die overal te koop waren. Snel en makkelijk. Handig voor kinderen, maar ook voor ouderen die bijvoorbeeld moeite met kauwen en slikken hebben. Ook de eetlust van deze mensen is vaak minder groot. Vitaminepilletjes alleen kunnen echter de duizenden verschillende voedingsstoffen uit verse groenten en fruit niet vervangen. Groenten en fruit bieden een ongeëvenaard scala aan voedingsstoffen, dat wil zeggen essentiële micro-voedingsstoffen met antioxidanten, vitaminen, mineralen en fotonutriënten. Voeding in een vorm die niet kan worden nagemaakt. De duizenden voedingsstoffen – zoals aanwezig in verse groenten en fruit – werken nauw samen (dit heet synergie).

Eet meer verse groenten en fruit
Dat horen we al jaren. Het is een aanbeveling voor iedereen om tenminste iedere dag 5 porties vers fruit en verse groenten te eten. Maar doen we het ook? Nee, meestal schiet het erbij in. We leven steeds sneller, nemen vaker kant-en-klaar maaltijden of laten pizza komen. Het nemen van kwaliteit-voedingssupplementen kan het tekort aan verse groenten en fruit voor een deel aanvullen. Ze zijn snel in te nemen, goed houdbaar, makkelijk mee te nemen en geven meer energie. Wat u ook doet, mijn advies, neem dagelijks uw porties groenten en fruit !