de Familiebox

Wil jij een echte familiebox proberen? Eentje waar ook de kinderen lekker van mee-eten? Dan moet je zeker eens de de Familiebox proberen. Deze foodbox is al een aantal jaren te bestellen en levert nog steeds bij honderden Nederlandse gezinnen wekelijks eens box. Om jou een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten als je een gezinsbox besteld hebben we hieronder een korte opsomming van de voordelen geplaatst:

  • Een box met 12 gerechten per week
  • Voor kleine en grotere gezinnen te bestellen
  • Kindvriendelijke recepten die snel klaar zijn
  • Verse ingrediënten en toegankelijke smaken
  • Ook een fruitbox mee te bestellen (extra gezond)
  • Leveringen vinden elke week op maandag plaats (gratis)
  • Recepten ontvang je in een handig receptenboekje
  • Je zit niet vast aan een abonnement (flexibel contract)

50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

Hoe werkt de de Familiebox

Deze aanbieder heeft drie verschillende boxen. Een box voor 2, 3 of 4 personen. Kosten liggen tussen de €36,00 en €77,00 per week. Je kunt altijd kiezen uit 12 verschillende recepten. Genoeg voor om door de weeks van de eten. Ook is er een fruitbox mee te bestellen. Erg handig natuurlijk voor een gezonde snack. De recepten in de familiebox zijn geschikt voor kinderen. Ook kunnen de kids helpen bij het koken. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Platbrood met rundergehakt ,tzaziki en paprikayoghurtsaus”, “Kip gremolata en geroosterde aardappen”, “Groentenlasagne geserveerd met een frisse salade” of “Risotto met champignons en rucola-venkelsalade”? Dit is allemaal te bestellen met een de Familiebox kortingscode. Je krijgt dan direct €25 korting of een voordeel van 40%!
de Familiebox familiebox
Bezorging
De bezorging van deze foodboxen gebeurd op dit moment alleen op maandagavond. Je krijgt het precieze tijdstip wanneer de bezorger bij jouw thuis is via een sms te horen. De kosten voor bezorging zijn gratis. Niet thuis? Dan leveren ze de box bij je buren af.

Zelf een Familiebox bestellen?

Heb jij zelf een gezin met kinderen en zoek je een geschikte maaltijdbox? Dan is de de Familiebox zeker een aanrader. Wij hebben hem zelf ook getest en de kinderen waren er dol op. De smaken zijn erg toegankelijk en de producten vers. De recepten zijn eenvoudig en vaak binnen een minuut of 30 wel klaar. In onze de Familiebox beoordeling lees je meer info over de box en onze ervaringen. Heb jij zelf als eens met deze box gekookt? Dan kun jij ook een review bij ons achterlaten. Neem daarvoor contact met ons op.