Marley Spoon Maaltijdbox

Een van de meest bekende maaltijdboxen is Marley Spoon. Dit van oorsprong Duitse bedrijf is actief in o.a. België, America, Oostenrijk en Australië. Het is dus een grote leverancier en dat zie je terug in hun product. Het is erg professioneel opgezet. Op marleyspoon.nl kun je zelf een account aanmaken en een box bestellen. De voordelen van Marley Spoon hebben we hieronder eventjes voor je op een rij gezet:

  • Kies zelf uit meer dan 40 recepten per week
  • De boxen worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland
  • Er is een mogelijkheid om de box vegetarisch te maken
  • Met hun app kun je zelf gemakkelijk je account beheren
  • Alle ingrediënten zijn vers en komen van Nederlandse boeren
  • Veel variatie in recepten en smaken (kindvriendelijk)
  • Bliksemsnelle maaltijden (klaar binnen 20 minuten)

50% + 20% + 15% + 10% korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met een korting tot €88,00.

50% + 20% + 15% + 10% korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met een korting tot €88,00.

Hoe werkt de Marley Spoon foodbox?

Als jij de box besteld dan kun je allereerst kiezen uit twee boxen. Eentje voor 2 personen en een voor gezinnen (4 personen) met kinderen. Daarnaast kies je of jij 2, 3 of 4 maaltijden per week in de box wilt ontvangen. De prijzen liggen zo tussen de €41,95 en €76,95. Je kunt eventueel een Marley Spoon kortingscode gebruiken om direct €60 voordeel op je box te krijgen. Deze is ook op onze site te vinden. Nadat je kookbox hebt geselecteerd kies je de recepten die je wilt ontvangen. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor 4 maaltijden, dan moet je dus ook zelf 4 gerechten selecteren (uit een lijst van 12). Zo heb je dus zelf de controle over wat je gaat eten. Er zijn maaltijden met vis, vlees, gevogelte of juist vegetarisch.

marley spoon maaltijdboxBezorgen
Je moet bij je Marley Spoon bestelling aangeven waar en wanneer je de maaltijdbox wilt ontvangen. Zorg dat de adresgegevens correct zijn en dat je op de gekozen dag (en tijdstip) thuis bent. Soms is het ook mogelijk om de box bij de buren te laten leveren (let wel op: de box moet eigenlijk direct in de koelkast worden gezet voor maximale versheid).

Ervaringen met Marley Spoon

Wij zijn erg benieuwd naar wat jij van deze foodbox vindt. Zelf hebben we hem ook getest en onze Marley Spoon review kun je nu direct lezen. Wij vinden dit een van de meest luxe boxen. Niet alleen qua product kwaliteit, maar ook de bezorging (Leen Menken) en verpakking (alle ingrediënten per recept in een aparte zak). Jij kunt zelf ook een beoordeling schrijven en plaatsen op maaltijdboxchef. Neem daarvoor even contact met ons op.