Marley Spoon Ervaringen

Een mening is natuurlijk subjectief, maar wij hebben geprobeerd om een zo objectief mogelijke review over Marley Spoon te schrijven. Wij hebben deze box al een aantal keer getest en zijn zoals je kunt zien erg enthousiast over deze foodbox. Al jaren is hij te verkrijgen en het product wordt elk kwartaal beter. Zo is er recent een upgrade in het aantal recepten dat je kunt kiezen uitgevoerd (tegenwoordig keuze uit 30 maaltijden). Ook is er recentelijk een bliksemsnelle optie toegevoegd. Dit zijn recepten die je binnen 20 minuten op tafel kunt zetten. Onze ervaringen met Marley Spoon zijn dus erg positief. In de beoordeling hieronder kun je verdere details lezen. Wil je zelf een review schrijven of Marley Spoon een cijfer geven? Klik dan onderaan de pagina een van de sterren aan (je kunt 1 tot 5 sterren geven). Bekijk ook onze ervaringen met HelloFresh.


€88,00 Korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je de eerste 4 Marley Spoon boxen kunt bestellen met een korting tot €88,00.

€88,00 Korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je de eerste 4 Marley Spoon boxen kunt bestellen met een korting tot €88,00.

reviews marley spoon

Ervaringen met Marley Spoon
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.6

Samenvatting review Marley Spoon

Wauw, een van de beste boxen die we ooit hebben gehad is toch wel de foodbox van Marley Spoon. Gemiddeld beoordelen we deze met een 4.6 uit 5 sterren, dat is fantastisch. Hierboven kun je per onderdeel de precieze score bekijk. Zo scoort deze box hoog op aspecten als recepten en gebruiksvriendelijkheid. We raden iedereen aan die nog nooit een maaltijdbox heeft gehad om dit pakket zeker eens een kans te geven.

Aanbod
Het aanbod bij deze box is heel concreet. 2 boxen voor 2 of 4 personen. Zelf kiezen of je 2 of 3 of zelfs 4 maaltijden per week wilt ontvangen is praktisch. De prijzen daarbij zijn acceptabel. Het feit dat je kunt kiezen uit 12 gerechten per week is uniek. Ook de variatie die daarin wekelijks te vinden is kun je gerust indrukwekkend noemen. Voor iedereen is er wel iets te kiezen. Ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook senioren en jonge gezinnen kunnen hiermee goed uit de voeten.

Bestelproces
Het bestelproces bij Marley Spoon is erg eenvoudig. Binnen enkele minuten heb je alles wat je wilt bestellen al gekocht. Ook de fruitbox kun je eenvoudig toevoegen aan je bestelling. Het kiezen van recepten kun je ook nog eventueel achteraf wijzigen; handig! Onze beoordeling van Marley Spoon wordt extra positief als je de flexibiliteit in bezorg momenten en bezorg-opties ziet. Dit is overigens nog gratis ook.

Service
De service bij Marley Spoon is erg goed. Zowel via de telefoon als via email en social media. Ze helpen je graag als je vastloopt bij het bestellen of een vraag hebt over een recepten. Ze zijn erg behulpzaam en goed bereikbaar. Ook de kwaliteit van de ingredienten is er goed. Je merkt dat de producten snel van het land in je box belanden, want verser krijg je het bijna niet. Wij hebben geen rotte plekjes op groenten kunnen ontdekken (terwijl we toch meerdere boxen hebben getest). Ook de houdbaarheid is prima. Qua porties kunnen we concluderen dat deze prima zijn. Voldoende voor normale maaltijd. Je moet tenslotte ook op de koolhydraten en vetten letten. Alles draagt bij aan een gezonde maaltijd!

Verzenden
User Review
3.75 (4 votes)