HelloFresh Ervaringen

Twijfel je nog over de HelloFresh maaltijdbox? Misschien dat de actuele HelloFresh ervaringen je kunnen helpen bij jouw keuze. Hieronder reviewen we deze box op het aanbod (waaruit kan ik kiezen?), de inhoud (hoe vers en kwalitatief is de inhoud van de box?) en de gebruiksvriendelijkheid (hoe gemakkelijk gaat het bestellen en hoe eenvoudig is het overslaan van boxen e.d.?). Heb je de box zelf al uitgeprobeerd? Geef dan onderaan de pagina ook jouw stem door. Je kunt kiezen voor 1 t/m 5 sterren. Zie ook onze De Krat ervaringen.


Tot €90,00 Korting op HelloFresh

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met €90.

Tot €90,00 Korting op HelloFresh

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met €90.

hellofresh ervaringen

Ervaringen met HelloFresh Maaltijdbox
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.6

Toelichting op review

Aanbod
Op het gebied van aanbod en keuze scoort HelloFresh bijzonder goed. Aan de voorkant kun je kiezen uit 4 boxen. Eigenlijk is er voor iedereen wel een box die hem/haar aanspreekt. Zodra je een box gekozen hebt die aansluit bij jouw wensen, kun je ook nog eens zelf de inhoud van jouw box bepalen: elke week heb je de keuze uit 12 recepten. Daarnaast zijn er ook nog eens handige extra boxen als een ontbijtbox, wijnbox en fruitbox. Qua aanbod dus 5 sterren!

Inhoud
Hoe staat het met de inhoud van de box? Onze ervaringen zijn bijzonder positief. De verschillende ingrediënten (groenten, vlees, fruit, vis, kruiden enz.) worden koel bezorgd, en voelen bijzonder vers aan. Van veel producten kun je zien waar het vandaan komt. De porties zijn voldoende groot. Het is alleen jammer dat HelloFresh niet volledig biologisch is.

Gebruiksvriendelijkheid
Op het gebied van gebruikersgemak scoort HelloFresh bijzonder goed. Het bestellen is eenvoudig, en het samenstellen van je box met de 12 recepten is een genot. Via jouw eigen account is het erg simpel om je abonnement te beheren. Met de kalender kun je gemakkelijk toekomstige boxen inplannen en overslaan. Ook zijn de receptenkaarten bijzonder gebruiksvriendelijk. De instructies worden duidelijk gecommuniceerd, goed aangevuld met afbeeldingen. Afsluitend is de klantenservice van HelloFresh goed te bereiken.

Verzenden
User Review
4.5 (6 votes)