Ekomenu maaltijdbox

Wil jij genieten van heerlijke biologische maaltijden? Dan moet je de Ekomenu maaltijdbox eens proberen. Deze aanbieder focust volledig op gezonde en duurzame maaltijden. Je gaat veel bewuster leven als je deze box een keer geprobeerd hebt. De recepten zijn met zorg ontwikkeld (ook voor mensen met allergieën). Er zijn 14 verschillende levensstijlen (of menu’s zoals ze het zelf noemen in het “mijn persoonlijke menu”) waaruit je een keuze moet maken. Elke box heeft andere maaltijden echter kun je niet zelf gerechten wisselen. Een aantal belangrijke voordelen van Ekomenu zijn:

  • 100% biologische ingrediënten en leveranciers
  • Speciale en gezonde menu’s
  • Binnen 30 minuten staan de gerechten op tafel
  • Gemakkelijke recepten, voor iedereen geschikt (familie / kinderen)
  • Van Nederlandse boeren, 0% kunstmatige toevoegingen
  • Je zit nergens aan vast, flexibel lidmaatschap
  • Recepten samengesteld volgens schrijf van 5 en voedingsrichtlijnen
  • Geen e-nummers en bestrijdingsmiddelen gebruikt bij productie

50% Korting bij Ekomenu

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een Ekomenu box kunt bestellen met korting tot €40,20.

50% Korting bij Ekomenu

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een Ekomenu box kunt bestellen met korting tot €40,20.

Hoe werkt de Ekomenu foodbox?

Bij Ekomenu kun je boxen kiezen voor 1 tot 4 personen. Het is dus geschikt voor kleine huishoudens, maar ook grotere gezinnen met kinderen. Prijzen variëren tussen de €38,76 en €80,39 euro per week (je kunt kiezen voor 3 of 4 maaltijden per box). Er is een Variatie menu, Familie menu, Vegetarisch menu, Vegan menu, Koolhydraatarm menu, Gluten-lactosevrij menu, Afslank menu, Diabetes menu en zelfs een 9 maanden menu voor zwangere vrouwen. Veel te kiezen dus. Geniet van heerlijke maaltijden als; “Kabeljauwfilet met venkel-roomsaus”, “Blote billetjes in het gras”, “Verse tortellini” of “Geroosterde aardperen”. Voor iedereen is er wel iets lekkers te kiezen. Gebruik nu een Ekomenu kortingscode en profiteer bij je eerste bestelling direct van €20,10 korting. Hieronder kun je enkele van de menu’s bekijken. De levensstijlen zijn te selecteren in de bestelmodule.


Bezorging
Ook qua bezorging heb je bij Ekomenu veel te kiezen. Zo kun je namelijk vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag je boxen laten bezorgen. Dit is natuurlijk helemaal gratis (zit bij de prijs in). Ook kun je kiezen om de box af te halen bij een winkel in de buurt. Deze ecologische supermarkt vind je in veel grote Nederlandse plaatsen. Betalen doe je vooraf gemakkelijk via iDeal. De Ekomenu maaltijdboxen die je daarna besteld worden via een automatische incasso betaald.

De menu’s van Ekomenu bestellen?

Natuurlijk hebben wij ook de Ekomenu box beoordeeld. De review kun je op maaltijdboxchef.nl lezen. We zijn erg enthousiast over vooral de smaak van de producten. Deze is erg goed. De recepten mogelijk nog wel iets duidelijker worden gemaakt. Het is ook mogelijk om zelf recepten te kiezen. Dat is een sterk pluspunt. Je kan maar liefst een keuze maken uit 25 verschillende recepten per week. De bezorgopties zijn goed en ook de prijzen zijn gemiddeld in vergelijking met andere boxen.