Ekomenu Kortingscode

Biologisch eten duur? Dacht het niet! Ekomenu bewijst het tegendeel. Met deze speciale 100% biologische en gezonde maaltijdbox profiteer je van de meest verse biologische producten tegen een aantrekkelijke prijs in september 2021. En met onze speciale Ekomenu kortingscode wordt het allemaal nog wat aantrekkelijker. Je profiteert nu namelijk tijdelijk van €45 korting op Ekomenu. Dat betekent dat je de box met 3 gerechten voor 2 personen al bestelt voor €27,99. Een uitstekende deal, zeker gezien de kwaliteit die hier tegenover staat. Tip: een soortgelijke actie is nu mogelijk via de de Familiebox kortingscode.


50% Korting bij Ekomenu

50% Korting bij Ekomenu


Welke voorwaarden gelden er voor deze korting?
Zoals voor veel kortingen en acties geldt, dien je ook hier rekening te houden met een aantal actievoorwaarden:

 • Met de actiecode ontvang je tot €19,50 korting is totaal 25% voordeel op je eerste box.
 • De code geldt alleen voor nieuwe klanten. Ben je dus al klant? Dan geldt de korting niet.
 • De code kun je gebruiken voor alle verschillende menu’s.
 • Doorgaans is de actiecode alleen geldig op abonnementen. Kies je voor een eenmalige proefbox? Dan kan het zijn dat de korting niet verrekend wordt.

ekomenu kortingscode - couponcode

Couponcode Ekomenu september 2021

Wil jij deze maand extra voordelig kennismaken met deze 100% biologische foodbox? Ekomenu onderscheidt zich op een aantal fronten van bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon. Zo is de inhoud van deze box 100% biologisch. Bovendien is de box enorm gezond. Geen kunstmatige toevoegingen, E-nummers of andere ongezonde bestrijdingsmiddelen dus. Veel mensen denken dat biologisch eten duurder is. Maar doordat het bedrijf veel van de producten rechtstreeks inkoopt bij lokale Hollandse boeren en leveranciers is dat helemaal niet het geval: de standaard prijzen zijn vergelijkbaar met HelloFresh en Marley Spoon. En met de speciale couponcode van Ekomenu wordt het nog aantrekkelijker.

Hoe verzilver ik mijn actiecode?

Wil jij gebruik maken van de €45 korting actie op Ekomenu? Verzilver de code dan nu eenvoudig online. Waar je bij o.a. Hello Fresh ziet dat de korting automatisch wordt verrekend, dien je deze bij Ekomenu zelf in te voeren. Graag nemen we je mee naar het stappenplan

 1. Kopieer de actiecode die je wilt gebruiken
 2. Ga naar Ekomenu.nl en kies jouw menu
 3. Kies het aantal personen (1, 2, 3 of 4) en het aantal gerechten (doorgaans 3 of 4)
 4. Klik op de bestelknop
 5. Links – onder jouw menu – vind je het veld “Couponcode”. Plak hier de gekopieerde code
 6. Je zult zien dat de korting nu direct wordt verrekend
 7. Ga verder naar de kassa, vul je gegevens in, en betaal jouw box online