Ekomenu ervaringen

Wil jij weten wat wij vinden van Ekomenu? Lees dan onze review hieronder. Op deze pagina vind je alle details over Ekomenu. Lees wat we vinden van de bezorging, de recepten, de ingrediënten en natuurlijk de verschillende boxen. Onze Ekomenu beoordeling is vrij positief. De box scoort een 4.2 op een schaal van 5. Heb jij zelf al eens een box van deze leverancier afgenomen? Dan zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening. Onderaan deze pagina kun je zelf een Ekomenu beoordeling invoeren. Klik op een van de 5 sterren en geef een waardering. Tip: Lees ook onze Allerhande box beoordeling.


50% Korting bij Ekomenu

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een Ekomenu box kunt bestellen met korting tot €40,20.

50% Korting bij Ekomenu

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een Ekomenu box kunt bestellen met korting tot €40,20.

Ervaringen met Ekomenu
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.2

Samenvatting review Ekomenu

Hieronder lees je onze Ekomenu review in detail. We behandelen kort alle onderdelen die we hierboven een cijfer hebben gegeven. Bijvoorbeeld bezorging en afwisseling in recepten, maar ook de klantenservice en het aanbod. We zijn erg enthousiast over deze 100% biologische box. Dat maakt deze leverancier ook een stukje unieker. Door het EKO-keurmerk weet je als consument zeker dat de producten / ingrediënten heel erg gezond zijn. Het is betrouwbaar en smaakt bovendien beter dan veel andere boxen.

Aanbod
Er zijn 12 verschillende leefstijlen. Dat maakt dat je veel kunt kiezen. Ook is er variatie in het aantal personen dat je kunt kiezen 1-4 persoonsboxen. Er is een speciaal menu voor gezinnen en ook voor mensen met een allergie. Op basis van je dieet bijvoorbeeld, kies je bewust voor een bepaalde eetstijl.

Recepten
Elke week kan je kiezen uit 20 verschillende recepten. Je maakt zelf de keuze of je wilt bestellen voor bijvoorbeeld 2 personen of 4 personen (ook 1 en 3 personen is mogelijk). In het mijn persoonlijk menu kan je zelf filteren op de verschillende levensstijlen en bekijken welke gerechten er die week te kiezen zijn.

Afwisseling
Als je puur kijkt naar de afwisseling in de recepten (het gebruik van verschillenden groenten, vlees & vis, kruiden etc) dan kunnen we concluderen dat dit prima is. Elke week eet je andere dingen. Toch komen er maandelijks wel een paar keer dezelfde producten / ingredienten terug (weliswaar in een andere receptvorm).

Biologisch
Alle producten ui de Ekomenu foodbox zijn biologisch. De boeren / leveranciers worden uitvoerig gescreend om te checken of ze aan alle biologische eisen voldoen. Je vindt geen e-nummers in je box en alles is onbespoten (geen chemische toevoegingen; niet door de boer en niet tijdens de verwerking.).

Bezorging / Afhalen
Wat onze Ekomenu beoordeling positief beïnvloed is het feit dat je jouw box ook kunt afhalen bij een winkel in de buurt. Je hoeft dus niet perse thuis te zijn, je kunt jouw menu ook afhalen wanneer het jou uitkomt. Je kunt ook kiezen voor de gratis bezorgopties.

Verzenden
User Review
3.25 (4 votes)