Allerhande Box Ervaringen

Heb je interesse in de Allerhande Box van Albert Heijn? Maar wil je eerst weten of deze box echt aansluit bij jouw wensen? Het team van Maaltijdboxchef.nl heeft alle boxen uitgebreid uitgeprobeerd. Op deze pagina vind je onze Allerhande Box ervaringen. Bovendien kun jij hier ook jouw score doorgeven. Op die manier krijg je zowel een beeld van de mening van ons eigen testpanel, als van eerdere klanten van Albert Heijn. Wij reviewen de box onder andere op keuze, inhoud en gebruikersgemak. Tip: lees nu ook onze actuele ervaringen met Marley Spoon.


Korting op de Allerhande box

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een AH allerhande box kunt bestellen voor een scherpe prijs.

Korting op de Allerhande box

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een AH allerhande box kunt bestellen voor een scherpe prijs.

allerhande-box-ervaringen

Ervaringen met Allerhande Maaltijdbox
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.2

Toelichting op review

Aanbod
Wat betreft aanbod en assortiment geven we Albert Heijn 3,5 sterren. Er zijn 2 verschillende boxen, een Inspiratiebox en Familiebox. Dit zijn in de basis twee prima boxen. Maar helaas kun je de inhoud van de boxen nog niet zelf bepalen. Wekelijks heb je de keuze uit 4 recepten, je kunt er dus 1 weglaten. Daarnaast is er nog geen vegetarische box wat eigenlijk wel een must is.

Inhoud
Qua inhoud scoort de Allerhande Box wel erg goed. De inhoud is gewoon erg goed, zoals je van Albert Heijn mag verwachten. De producten zijn vers, en de porties zijn voldoende groot. Daarnaast hoef je amper zelf producten toe te voegen. Alles voor 3 echt goede maaltijden zit al in de box.

Gebruiksvriendelijkheid
Op het gebied van gebruikersgemak zijn we erg te spreken over de AH-box. Allereerst is het fijn dat je niet vast zit aan een abonnement. Je bestelt de box alleen wanneer jij daar zin in hebt. Voor de liefhebbers is er wel een Planner waarmee je meerdere boxen kunt inplannen. Grootste pluspunt van AH is dat je er ook meteen je overige boodschappen kunt bijbestellen. Zo hoef je helemaal niet meer naar de supermarkt. Een ander groot pluspunt is de ruime keuze in bezorgmomenten. Geen enkele andere box kun je op zoveel dagen en tijdstippen laten bezorgen. Afhalen is ook mogelijk. En het mooiste is: je betaalt bij afname van de Allerhande Box nooit bezorg- of afhaalkosten.