Allerhande Box

Zoek je een maaltijdbox? Dan kun je eigenlijk niet om de Allerhande Box van Albert Heijn heen. Het is een van de meest populaire boxen in Nederland. In tegenstelling tot veel andere aanbieders is deze box geen abonnement. Jij bestelt ‘m alleen wanneer jij dat wil. Je ontvangt dus nooit onverwacht een box aan huis. Maar er zitten nog meer voordelen aan deze box:

  • Zowel een box voor stellen (2 personen) als jonge gezinnen (2 volwassenen + 2 kinderen)
  • Elke week kiezen uit 9 recepten
  • Een prima mix van gerechten met vlees, vis, vega
  • Je kunt bij AH ook direct je overige boodschappen bestellen. Zo hoef je helemaal niet meer naar de supermarkt
  • Bestel je de Allerhande Box? Dan betaal je standaard geen bezorgkosten.

Korting op de Allerhande box

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een allerhande box kunt bestellen voor een voordelige prijs.

Korting op de Allerhande box

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een allerhande box kunt bestellen voor een voordelige prijs.

Familiebox of Inspiratiebox
Bij Appie kon je vroeger kiezen uit 2 boxen: de Inspiratiebox was bedoeld voor 2 volwassenen en bevat 3 inspirerende gerechten. Dus geen standaard boerenkool met worst, maar nieuwe recepten van over de hele wereld. De Familiebox was bedoeld voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De recepten in deze box zijn Kidsproof en lekker voor jong & oud. Met name de Familiebox is – in vergelijking met andere gezinsboxen – goed gevuld en voordelig geprijsd. Tegenwoordig bestaan deze twee aparte boxen niet meer en kun je zelf kiezen uit 8 gerechten voor 2 of 4 personen.

allerhande-box-albert-heijn

Hoe werkt de box van Albert Heijn?

Ben je geïnteresseerd in de box van AH? En wil je weten hoe het bestellen precies in z’n werk gaat? Zoals gezegd, het is geen abonnement. Je bestelt ‘m alleen als jij dat wil. Wel is er een Planner waarmee je meerdere boxen kunt inplannen. Handig voor de vaste klanten.

  1. Ga naar AH.nl en log-in met je account (nog geen account? Registreer dan eerst?)
  2. Vul je postcode in, en kies een bezorg- of afhaalmoment.
  3. Kies nu de recepten die jij in je box wilt voor 2 of 4 personen
  4. Leg je overige benodigde boodschappen in je winkelmand
  5. Alles gevonden? Voltooi je bestelling. Betaling gaat achteraf, veilig met de PIN.

Tip: bestel je de box voor het eerst? Vergeet dan niet de Allerhande Box kortingscode van €5,00. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. 

Ervaringen met de Allerhande Box
Ben jij fan van de foodbox van Albert Heijn? Of heb jij juist negatieve ervaringen? Op onze Allerhande Box ervaringen pagina kun je eenvoudig jouw eigen review plaatsen, of de ervaringen van andere gebruikers lezen. Handig, want zo krijg je een nog beter beeld bij deze populaire box.