De Krat Ervaringen

Zoek jij mooie, lokale en duurzaam gekweekte kwaliteitsproducten die je in de supermarkt maar moeilijk kunt vinden? Dan is De Krat maaltijdbox wellicht iets voor jou. Om je nog iets meer te informeren, en om je wellicht over de streep te trekken, vind je hier onze uitgebreide ervaringen met de Krat. We kijken onder andere naar het aanbod van deze aanbieder. Heb ik als consument wat om uit te kiezen? Daarnaast staan we stil bij de inhoud van De Krat. Wat is de afkomst en kwaliteit van de producten? Afsluitend kijken we ook naar het gebruikersgemak van deze box. Hoe gemakkelijk is het om een box te bestellen, en is er ook een handig account waarmee ik mijn boxen kan inplannen? Heb jij zelf (positieve of negatieve) ervaringen met deze box? Onderaan de review kun je jouw eigen stem achterlaten. Nieuw: check nu ook onze Beebox ervaringen.


2 keer 10% Korting op de Krat

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een krat kunt bestellen met 2 x 10% korting.

2 keer 10% Korting op de Krat

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een krat kunt bestellen met 2 x 10% korting.

de-krat-ervaringen

Ervaringen met De Krat Maaltijdbox
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
3.8

Toelichting op review

Aanbod
Bij De Krat heb je op dit moment de keuze uit 3 gevarieerde boxen: een Gemakskrat (Vega), en een Weekendkrat Extra. Dit is een prima assortiment. Het Weekendkrat Extra is – zoals de naam al zegt – ideaal voor het weekend. Bomvol culinaire inspiratie. Niet alleen producten voor het avondeten, maar ook delicatessen voor bij het ontbijt of de lunch. De Gemakskrat is daarentegen een meer klassieke maaltijdbox. Hierin zitten precies de benodigdheden voor 3 gezonde en gevarieerde maaltijden. Er is ook een vegetarische variant. Hoewel het kiezen van recepten niet mogelijk is, vinden we het aanbod van De Krat toch ruim voldoende.

Inhoud
De Krat moet het natuurlijk met name hebben van de inhoud van de box. En deze is voortreffelijk. De box zit vol met heerlijke, inspirerende en vernieuwende seizoensproducten van lokale Nederlandse boeren en producenten. De producten zijn erg vers, en dat proef je. Daarnaast is een groot deel van de inhoud ook biologisch, wat een extra plus is voor de inhoud. Het is ook goed om te noemen dat De Krat streeft naar zo min mogelijk waste. Met deze box draag je dus feitelijk iets bij aan een beter milieu.

Gebruiksvriendelijkheid
Hoewel de website Dekrat.nl nog wat “ouderwets” oogt, is het wel functioneel. Het bestellen van De Krat gaat eenvoudig. Nadat je een box + het aantal personen gekozen hebt kun je direct aangeven of je een eenmalige box wil, of een flexibel abonnement. Kies je voor een abonnement? Dan kun je – na je eerste bestelling – direct inloggen en je abonnement beheren. Dit betekent dat je boxen kunt inplannen en overslaan. Natuurlijk kun je hier ook je abonnement stopzetten.