Willem en Drees ervaringen

Willem&Drees is een samenwerking aangegaan met Ekomenu. Je vind daarom de actuele productinformatie hier. Je besteld nu de verschillende boxen eenvoudig en snel via het ‘mijn persoonlijke menu’ van Ekomenu.

Weten wat onze ervaringen met Beebox van Willem en Drees zijn? Dan ben je op deze pagina goed. Hieronder kun je alles lezen over onze Beebox beoordeling. Deze aanbieder scoort een 4.6 op een schaal van 5. Dat betekend dat dit een uitstekende keuze is om eens te proberen. De box heeft een duurzame en biologische insteek. Er zijn veel verschillende boxen die je kunt proberen. Een Eenpersoons Beebox, Vegetarische Beebox, Koolhydraatarme Beebox, Basis Vers Beebox, Groente & Fruit Beebox, Extra Beebox, Maaltijd Beebox en de Gezins Beebox. Zoals je kunt zien is er voor iedere gezinssituatie een geschikt pakket. Hieronder kun je verder lezen over onze bevindingen met Willem en Drees. Ook interessant; onze de Familiebox review.


€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

review beebox willem en drees

Ervaringen met Willem en Drees
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
4.6

Samenvatting review Willem en Drees

De Willem en Drees boxen zijn biologisch en dat proef je. Wil jij koolhydraatarme eten? Of heb je een voorkeur voor uitsluitend vegetarische maaltijden? Dan is de Beebox zeker iets voor jou. Ook kun je eventueel nog andere boodschappen van Willem en Drees toevoegen aan je bestelling (denk aan brood, zuivel, fruit etc). Er zijn boxen voor grote gezinnen maar ook voor 2 personen (en zelfs een eenpersoons-box). Aanbod Zoals je hierboven kunt lezen zijn we erg enthousiast over het aanbod van Willem en Drees. Er zijn veel verschillende beeboxen met elke unieke recepten. De gerechten wisselen wekelijks en daartussen is veel variatie. Ook het feit dat je andere biologische boodschappen kunt bijbestellen ervaren we als heel erg positief. Recepten De recepten uit de Beebox zijn erg eenvoudig. Iedere kok kan hiermee uit de voeten. Je hebt eigenlijk geen uitzonderlijke keukenapparaten nodig, dus ook de beginnende hobbykok kan de gerechten gemakkelijk bereiden. Wel is de gemiddelde tijd dat je in de keukenstaat wat langer dan bij HelloFresh of Marley Spoon. Denk aan 30 tot 40 minuten per maaltijd. Service Een van de aspecten waardoor onze Beebox beoordeling zo positief is heeft te maken met de persoonlijke aandacht van dit bedrijf. Je krijgt de foodbox elke week geleverd door dezelfde Willem en Drees ondernemer. Hier bouw dus echt een persoonlijke relatie mee op. Je kunt hem/haar altijd bereiken en vragen stellen over een levering, bestelling of recept.

Verzenden
User Review
4 (3 votes)