Willem & Drees

Willem&Drees is een samenwerking aangegaan met Ekomenu. Je vind daarom de actuele productinformatie hier. Je beste nu de verschillende boxen eenvoudig en snel via het ‘mijn persoonlijke menu’ van Ekomenu.

Wil jij eten van een gezonde voedselketen? Vind jij het belangrijk dat het eten op jouw bord op een duurzame manier tot stand gekomen is? En wil jij een eerlijke prijs voor de boer en voor jou als consument? Dan is de Beeebox van Willem & Drees misschien wel een foodbox die bij jou past. Op deze pagina vind je alle handige en praktische info over deze populaire 100% biologische maaltijdbox. Wat heeft Willem en Drees jou te bieden?

 • Een 100% biologische maaltijdbox
 • De producten in de box komen veelal rechtstreeks van het land
 • Van de boer rechtstreeks bij jou thuisbezorgd. Verser krijg je het niet
 • Groot aanbod maaltijdboxen, voor iedera wat wils
 • Een persoonlijke “Willem en Drees ondernemer” waarmee je contact hebt. Persoonlijke aandacht is enorm belangrijk
 • Via de webwinkel van Willem & Drees shop je hier ook je overige biologische boodschappen

€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

Kies de “Willem en Drees box” die past bij jouw wensen en levensstijl
Bestel je voor het eerst? Dan zul je zien dat er een groot verschillend aantal Beeboxen verkrijgbaar zijn. De meest populaire box ids de “Extra Beebox”. Deze bevat alle ingrediënten voor 3 maaltijden, maar ook heerlijke extra’s en delicatessen voor bij het ontbijt of de lunch. Daarnaast is er ook een speciale box voor het gezin, een eenpersoonsbox en een vegetarische- en koolhydraatarme varian. Afsluitend biedt Beebox ook een “basis vers” box en een “groente & fruit” box, vol gezonde en verse groenten en fruit.

beebox - biologische maaltijdbox van willem - drees

Hoe werkt de biologische box van Willem en Drees?

Heb jij na het lezen van deze voordelen zoiets van: ik wil deze biologische box eigenlijk wel eens proberen? Dan is het handig dat je weet hoe het lidmaatschap precies in z’n werk gaat. Daarom leggen we het hieronder in een aantal heldere stappen graag nog even voor je uit:

 1. Ga naar willemendrees.nl en kies de box die bij jou past
 2. Maak je bestelling compleet met versproducten uit de Willem & Drees webwinkel
 3. Vul je postcode in, en ontdek welke bezorgmomenten er mogelijk zijn
 4. Voltooi je bestelling. De box + eventuele overige boodschappen wordt gratis bezorgd op het gekozen adres
 5. Let op: bij Beebox geldt een minimale afname van 2 boxen. Je kunt dus niet na 1 box stopzetten

Is het de eerste keer dat je deze box bestelt? Vergeet dan niet de actuele Willem en Drees kortingscode te gebruiken. Dan ontvang je maar liefst €10,00 korting op jouw eerste box en boodschappen. Een mooie aanbieding dus!

Jouw ervaringen met Willem en Drees?
Heb jij de biologische maaltijdbox van Willem en Drees al eens geprobeerd? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jouw review. Via de Willem en Drees Ervaringen pagina kun je jouw eigen ervaringen delen. Bovendien kun je hier recensies van andere gebruikers lezen. Met elkaar krijgen we dan een heel objectief beeld van deze box. Alvast bedankt voor je bijdrage.