Willem en Drees Kortingscode

Willem&Drees is een samenwerking aangegaan met Ekomenu. Je vind daarom de actuele productinformatie hier. Je besteld nu de verschillende boxen eenvoudig en snel via het ‘mijn persoonlijke menu’ van Ekomenu.

Ben jij al bekend met de boxen van Willem & Drees? Dit is op dit moment dé biologische maaltijdbox met verse producten van echte Nederlandse boeren en leveranciers. Verkrijgbaar vanaf €41,00 voor 2 personen en 3 maaltijden in mei 2024. Vergelijkbaar met de grote jongens als Hello Fresh en Marley Spoon dus. Maar wist je dat dit nog voordeliger kan? Dankzij een Willem en Drees kortingscode ontvang je namelijk €10,00 korting op jouw eerste box. Een mooie binnenkomer, op die manier kun je deze box namelijk op een bijzonder laagdrempelige manier uitproberen. Alle actuele acties, aanbiedingen en kortingscodes van Willem & Drees vind je op deze pagina.


€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

€10 Korting bij Willem en Drees

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een beebox van Willem en Drees kunt bestellen met €10 korting.

Voorwaarden actiecode Willem & Drees
Ik wil mijn eerste box met de €10,00 actiecode bestellen. Waar moet ik rekening mee houden?

 • Je ontvangt €10,00 op je eerste box
 • De korting geldt op alle verschillende boxen en op de losse boodschappen uit de Willem & Drees webwinkel
 • De actiecode is alleen geldig voor nieuwe klanten. Heb je al eens bestelt bij Willem & Drees, of eerder een box uitgeprobeerd? Dan kun je de code waarschijnlijk niet meer gebruiken. Je kunt het natuurlijk altijd wel even proberen
 • De vouchercode geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en acties
 • De minimale afname is standaard 2 boxen

beebox kortingscode willem-drees

Actiecode Willem & Drees mei 2024

Wil jij op een structurele manier eten van een gezonde voedselketen? Dan kun je eigenlijk niet om deze boxen heen. Dit is namelijk dé maaltijdbox die uitsluitend samenwerkt met Nederlandse biologische boeren. Het oranje krat zit dan ook vol met verrukkelijke verse producten. Genieten geblazen! Een box van deze kwaliteit, is dat niet hartstikke duur?

Met de Willem en Drees actiecode valt dit reuze mee! Je profiteert namelijk van €10,00 korting op je eerste bestelling. De box is normaliter verkrijgbaar vanaf €42,00. Met deze code kun je de eerste box bestellen voor slechts €31,00. Let op: bij Beebox geldt een minimum afname van 2 boxen. Voor jouw verplichte 2e box betaal je dus wel gewoon het normale bedrag. Tip: houd je van biologisch en duurzaam eten? Bekijk dan ook zeker onze De Krat kortingscode.

Hoe werkt de korting precies?

Wil jij extra laagdrempelig kennismaken met het vernieuwende concept van Willem & Drees? Wil jij elke week genieten van verse producten, geproduceerd door biologische Hollandse boeren? Bestel dan vandaag nog jouw eerste box online, en gebruik onze speciale actiecode. Dit werkt als volgt:

 1. Kopieer de meest recente kortingscode
 2. Ga naar willemendrees.nl en kies de gewenste box
 3. Bestel eventueel overige boodschappen uit de Willem & Drees webwinkel
 4. Controleer je winkelmand, hier vind je het totaalbedrag van jouw bestelling
 5. Hier vind je ook het veld “kortingscode”. Plak hier de gekopieerde actiecode
 6. De korting wordt nu meteen verrekend. Ga verder met bestellen, vul je gegevens in, en betaal jouw box veilig met iDeal