de Familiebox Ervaringen

Bekijk hier onze uitgebreide review van de Familiebox. Onderstaand tref je een uitgebreide toelichting op onze ervaringen. Zo kijken we onder andere naar het aanbod (waaruit kun je als klant kiezen), de inhoud (wat is de kwaliteit van de producten?) en naar het gebruikersgemak (hoe eenvoudig loop je door het bestelproces, hoe gemakkelijk zijn de recepten en kan ik makkelijk boxen inplannen?). Op basis hiervan vind je hieronder onze totaalscore. Heb jij zelf ervaringen met deze box? Stem dan nu ook zelf op deze box! Dit kan helemaal onderaan de pagina. Wist je dat je op Maaltijdboxchef.nl nog veel meer reviews kunt lezen? Zie bijvoorbeeld onze meest recente pagina met Ekomenu ervaringen.


50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

de Familiebox ervaringen

Ervaringen met de Familiebox
  • Aanbod
  • Inhoud
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Porties
  • Ingrediënten
  • Recept variatie
  • Recept kwaliteit
  • Bezorging
  • Klantenservice
3.8

Toelichting op review

Aanbod
Qua aanbod scoort de Familiebox geen hoge ogen. Op dit moment kun je alleen nog kiezen voor de Familiebox. Voorheen was er ook een Variatiebox, maar deze is niet meer beschikbaar. Binnen de Familiebox heb je niet de mogelijkheid om zelf uit recepten te kiezen. Dit is iets wat je bij veel andere boxen wel kunt doen. Wel is het goed te vermelden dat de Familiebox wekelijks uit 4 zeer gevarieerde maaltijden bestaat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een fruitbox bij je foodbox te bestellen.

Inhoud
De inhoud van de Familiebox is prima. De box is rijkelijk gevuld, en de producten zijn vers. Daarnaast is de meegeleverde receptenkaart duidelijk, je hoeft geen ervaren kok te zijn om de verschillende gerechten snel op tafel te zetten. Het mooie aan de box is dat de ingrediënten en recepten extra toegankelijk zijn voor kinderen. De box is dan ook perfect voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Gebruiksvriendelijkheid
Wat betreft gebruikersgemak scoort de Familiebox ook ruim voldoende. Het bestellen van de eerste box gaat zonder problemen. Nat het bestellen van je eerste box krijg je toegang tot je eigen account. Via je account kun je jouw flexibele abonnement eenvoudig beheren. Boxen wijzigen of overslaan gaat erg makkelijk. Op die manier houd jezelf de touwtjes in handen, en ontvang je geen ongewenste boxen aan huis.