Marley Spoon Kortingscode

Een maaltijdbox duur? Niet met een speciale Marley Spoon kortingscode! Dankzij deze vouchercode voor juni 2024 bestel je namelijk jouw eerste 4 boxen met €88,00 korting. Een enorme korting, speciaal voor nieuwe klanten. Alle actuele codes kun je terugvinden op deze speciale pagina die helemaal in het teken staat van Marley Spoon. Dankzij de actuele code bestel je jouw eerste box al vanaf €21,25. We hebben het dan over de box voor 2 personen met 3 gerechten. Deze heeft een regulier prijskaartje van €49,89, maar kun je nu de eerste 3 keer met een leuke korting uitproberen!


€88,00 korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie. Hier kan je jouw eerste 4 boxen bestellen met 50% + 20% + 15% + 10% voordeel. Opzeggen kan op elk moment!

€88,00 korting op Marley Spoon

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie. Hier kan je jouw eerste 4 boxen bestellen met 50% + 20% + 15% + 10% voordeel. Opzeggen kan op elk moment!

De voorwaarden van de kortingscode
Zoals bij elke actie gelden er een aantal voorwaarden waarmee je rekening dient te houden.

 • Je ontvangt 50% korting op je eerste box (dan 20%, 15% en dan 10%), totaal dus €88,00 korting
 • Dit betekent dat je de box voor slechts €21,25 kunt uitproberen
 • Je bent niet verplicht om 4 boxen te nemen. Je kunt ook na 1 box jouw abonnement stopzetten
 • De code geldt zowel voor de 2-persoonsbox als de 3-4-persoonsbox
 • De actiecode geldt niet in combinatie met andere acties
 • Alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van de actie. Is er al eens een box van Marley op jouw adres bezorgd? Dan geldt de actie niet

marley spoon kortingscode

Actiecode Marley Spoon juni 2024

De foodbox is over het algemeen geen goedkoop product. De meest populaire box is die voor 2 personen met 3 maaltijden. Deze kost bij de meeste aanbieders zo rond de €40. Dat is beslist niet goedkoop. Daarom zijn er handige introductieaanbiedingen waarmee je jouw eerste box extra voordelig kunt uitproberen. Een van de meest aantrekkelijke acties is dan wel de actiecode van Marley Spoon van juni 2024. Met deze voucher heb je recht op in totaal maar liefst €88,00 korting. Een box voor 2 personen met 3 maaltijden bestel je dus eenmalig voor €21,25. Een actie die je eigenlijk niet kunt laten liggen.

Hoe gebruik ik de korting?

Ben je enthousiast over deze box? Waarom niet uitproberen met €88,00 korting? De box zit bomvol verse producten voor 3 maaltijden. Wanneer je gebruik maakt van de korting geniet je van 3, 4 of 5 zeer voordelige maaltijden. Maar hoe werkt het? Hieronder vind je de stappen:

 1. Klik op de actiecode, zodat je wordt doorgestuurd naar Marleyspoon.nl
 2. De korting is nu direct verwerkt
 3. Kies het aantal personen (2 of 3-4) en het aantal gerechten (3, 4 of 5)
 4. Vul jouw postcode en e-mailadres in
 5. Vul het bezorgadres in, en kies een bezorgmoment
 6. Je kunt jouw eerste box direct online betalen met iDeal.
 7. Is de korting niet verwerkt? Dan heb je hier nogmaals de kans door de kortingscode van Marley Spoon in het betreffende veld in te voeren
 8. Via jouw eigen account kun je eenvoudig toekomstige boxen inplannen en overslaan