HelloFresh Kortingscode

Jij wilt natuurlijk ook wel eens op een goedkope manier kennismaken met HelloFresh? Nou dat kan. In oktober 2023 hebben we namelijk weer een hele scherpe kortingscode van HelloFresh voor je klaarstaan. Deze kan jij direct gebruiken bij je eerste bestelling. Of je nu kiest voor een grote of kleine box (2 tot 6 maaltijden) of een box neemt voor 2 of 4 personen (of zelf 6), de actie is voor iedereen geldig. De eerste 4 boxen bestel je in totaal met een korting die kan oplopen tot €75. Al vanaf €16,90 voor de eerste box. En altijd gewoon opzegbaar. Deze aanbieding is nog de gehele maand geldig. De aanbieding is alleen te gebruiken voor nieuwe klanten en geldt op de eerste box.

  • Direct €20,00 tot €50,00 HelloFresh korting op je eerste box
  • Nog eens €15 + €10 + €10 = €35 op je tweede, derde en vierde box (niet verplicht)
  • Keuze uit alle gerechten en verschillende boxen
  • Altijd gratis thuisbezorgd wanneer jij dat wilt
  • Geen verplichte abonnementen of twee leveringen
  • Een gratis app en account op hellofresh.nl

Tot €85,00 korting op HelloFresh

Je ontvangt nu €20,00 tot €50,00 korting op je eerste - en €10,00 op de 2e, 3e en 4e box.

Tot €85,00 korting op HelloFresh

Je ontvangt nu €20,00 tot €50,00 korting op je eerste - en €10,00 op de 2e, 3e en 4e box.

Actiecode HelloFresh oktober 2023

Deze actie is een van de meeste scherpe deals uit de markt. Er zijn niet veel aanbieders die zoveel voordeel op hun maaltijdbox geven. Jij kunt er dus van profiteren en voor een hele lage prijs de HelloFresh box proberen. De voucher vind je op deze pagina. Het kan zijn dat de actievoorwaarden tussentijds wijzigen of dat er een nieuwe aanbieding wordt gecommuniceerd op onze website. Kom daarom regelmatig eens terug op deze pagina. Bestel deze week nog jouw box en kook een heerlijk gezonde Visstoof met kokosmelk en limoen, Cheeseburger met tomaat en cheddar, Farfalle met spinazie-preisaus, Zeeuwse mosselen met spekjes en krieltjes, Aubergine met yoghurt-tahinsaus, Aardappel-preisoep met crème fraîche, Koreaanse biefstukwraps met groenten of een van de andere voedzame Hello-Fresh recepten met korting.

hellofresh-met-korting

Hoe werkt deze korting bij HelloFresh?

Om gebruik te kunnen maken van deze actiecode moet je een aantal dingen doen. Klik hierboven op de bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar hellofresh.nl. De €85 vouchercode (€50 + €15 + €10 + €10) is dan automatisch verwerkt in je bestelling. Als het goed is zie je in het betaalscherm al direct dat de eerste korting is verwerkt. Kopieer anders de waardebon die hierboven wordt weergegeven en voer deze in het kortingscode-veld in (tijdens de laatste stap van je bestelling). Hierbij kies je ook je betaalwijze (iDeal). Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst kun je zelf de recepten kiezen die je in je maaltijdbox wilt ontvangen. De HelloFresh foodbox wordt gratis geleverd op de dag en het tijdstip dat jij bij het bestellen hebt aangeklikt. Bijna elke dag van de week vindt er een levering plaats. Bekijk ook de actuele Marley Spoon kortingscode.