Wijnbox

Een wijnpakket om te koesteren. Spannende smaken. Bestel- en bezorg-gemak. En natuurlijk een uitgebreid assortiment. Wijn kopen bij een maaltijdbox aanbieder bied je een hoop voordelen. Op deze pagina lees je alles over bijvoorbeeld HelloFresh wijnbox en het Albert Heijn wijnpakket.  Ben je de dertien-in-een-dozijn wijnen van de supermarkt beu? Dan is de wijnbox echt iets voor jou. Want de vondsten van de sommeliers blinken uit door een lekker eigenzinnig karakter én bovengemiddelde kwaliteit. Grootse wijnen dus. Soms zijn ze misschien wat duurder dan je gewend bent, maar vaak kosten ze niet veel meer dan een “massawijn” van het bovenste schap in de supermarkt.

Waarom kiezen voor wijnboxen?

Wijnliefhebbers o.a. HelloFresh hebben een uitgesproken passie voor wijn. Een passie die ze graag delen met vrienden en fijnproevers als jij. Dankzij zijn wijdvertakte netwerk en hun voorkeur voor ongebaande paden weten ze ieder seizoen te verrassen met een pakket dat bol staat van avontuur en smaak. Naast de actuele wijnbox vind je ook elke week een rode wijn en witte wijn die je los kunt bestellen. De prijs hiervan is gemiddeld zo’n €6. Tijden kerst, pasen, of andere feestdagen zijn er soms ook speciale themaboxen te bestellen bij o.a. Albert Heijn en Jumbo. Over wijn kan men heel ingewikkeld doen maar het allerbelangrijkste is dat je gewoon drinkt wat je lekker vindt. In de wijnboxen zal je geen doorsnee wijnen vinden en ook geen slobberwijntjes. Die koop je gewoon in de supermarkt! Maar wil je verrast worden? En wil je iets drinken dat echt verbaasd? Dan is dit product echt iets voor jou.

HelloFresh Wijnbox

De meest populaire box van dit moment is die van Hello Fresh. Recentelijk is dit concept wat losgetrokken van hoe het er vroeger was. Je kunt nu bij elke regulier maaltijdbox los een witte wijn of rode wijn toevoegen. Dit zijn altijd flessen van 0,75 liter voor €5,95. Je kunt slechts 1 fles aan je bestelling toevoegen. Ook de fruitbox kun je hier kiezen.

Gemakkelijk rood, wit of rose bestellen

Het bestellen van wijn kan bij de online supermarkten gemakkelijk. Bestel je daar je verspakketten of maaltijdzakken? Dan leg je eenvoudig losse flessen wijn in de winkelwagen. Bij de maaltijdboxen die deze service bieden kun je zo’n box alleen toevoegen als je ook een losse maaltijdbox besteld. Het is dus een extra toevoegen op de reguliere bestelling. Wijn kopen betekent ook eenvoudige bezorging. Ze bezorgen je (seizoens)pakket en andere bestellingen wanneer het jou uitkomt. En waar het je uitkomt: thuis of op het werk, in heel Nederland. Dat scheelt je een boel gewacht en gesjouw en is overigens ook volledig gratis.

Welke wijnen zitten er in het wijnpakket

Iedere wijn in de box combineert uitzonderlijke kwaliteit met een uitgesproken (om niet te zeggen eigenwijs) karakter. Bijvoorbeeld dankzij een onalledaags druivenras, een uniek terroir of een bijzondere wijze van rijping. Grootse wijn noemen ze dat. Heerlijke, spannende wijn die je bij de super of de slijterij om de hoek niet snel zult tegenkomen. Heb je genoten van de kwaliteit en het karakter van de wijnen uit het seizoenspakket? Dan sta je vast te popelen om de kennismaking met je favorieten zo spoedig mogelijk voort te zetten. Geen probleem! Want nabestellingen kunnen doorgaan bij de online wijnspeciaalzaken worden gedaan zoals wijnvoordeel.nl, grandcruwijnen.nl, wijnspecialist.nl, wijnwinkel.nl of wijnbeurs.nl.