de Familiebox Kortingscode

Zoek jij een echte goede aanbieding van de Familiebox? Dan kunnen we je verblijden met een hele scherpe kortingscode. We hebben namelijk een actuele actie in april 2024 waarbij je direct €25 of 50% voordeel op de familie foodbox krijgt. En dat kan heel interessant zijn. De 2-persoonsbox met 3 gerechten kost je dan geen €43,00 maar slechts €21,50! Ook op inspiratiebox kun je deze waardebon verzilveren. Hieronder hebben we even een korte opsomming gemaakt van de actievoorwaarden.

  • Geldig op alle boxen (2 tot en met 5 personen)
  • Een voordeel dat kan oplopen tot wel €45
  • Alleen geldig voor nieuwe klanten op de eerste box
  • Geen vast abonnement of verplichte tweede box
  • Altijd 4 voedzame kindvriendelijk gerechten (niet zelf kiezen)
  • Te bestellen met onze exclusieve gezinsbox kortingscode

50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

50% Korting op de Familiebox

Klik op de button 'Bekijk Actiecode'. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de kortingsactie zodat je een familiebox box kunt bestellen met 50% korting.

Actiecode de Familiebox april 2024

Ja je leest het goed; de 50% korting op familieboxen is geldig voor iedereen die de box wil proberen. Helaas is de fruitbox uitgesloten. Deze kun je natuurlijk wel toevoegen. Maar wat kan je verwachten met dit kookpakket? Kook deze week bijvoorbeeld de “Caesar Salade met vers gebakken witvis” of “Conchigliepasta met romige kip en spinazie”. In de foodbox van volgende week zit misschien wel een “Risotto met champignons en rucola-venkelsalade” of “Platbrood met rundergehakt ,tzaziki en paprikayoghurtsaus. Allemaal stuk voor stuk kindvriendelijke maaltijden geschikt voor gezinnen. Deze familiebox kun jij nu dus voordelig bestellen. Om precies te weten hoe je de €45 kortingscode van de familie-foodbox kunt gebruiken hebben we hieronder een korte uitleg geschreven.
de Familiebox korting

Hoe werkt deze korting bij de Familiebox?

Om gebruik te kunnen maken van de de Familiebox actiecode hoef je niet heel veel moeite te doen. Gewoon hierboven op de bestelknop klikken en de voucher kopiëren. Om het je gemakkelijker te maken hebben we er zelfs voor gezorgd dat de korting automatische op je foodbox wordt verrekend. Dit betekent dat je bestelling automatisch met 3 keer €45 voordeel wordt afgerekend. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken kun je de vouchercode invoeren in het kortingscode-veld tijdens het afrekenen. Volg daarvoor het volgende stappenplan.

  1. Klik hierboven op “bestellen” en bezoek defamiliebox.nl
  2. Maak een keuze uit de middel of grote box (kleine gezin of groot gezin)
  3. Voeg eventueel de fruitbox toe aan je bestelling
  4. Controleer de totaalprijs en voer eventueel je de Familiebox waardebon in
  5. Voer je adresgegevens en betaalgegevens in
  6. Kies welke maandag in april 2024 jij je box wilt laten bezorgen (gratis)
  7. Wacht rustig af tot de bezorger komt en geniet van de heerlijke maaltijden
  8. Andere box proberen? Gebruik dan de beebox kortingscode