Een maaltijdbox of catering bestellen?

Ok, Iedereen kent natuurlijk Jumbo en Albert Heijn om online boodschappen te bestellen. Maar ook Marley spoon of Hello Fresh kunnen u flink wat tijd doen besparen. Mocht je echt alles uit handen willen geven is er altijd nog de keuze voor catering. Uw receptie, diner, bruiloft, feest, reünie of zakelijke bijeenkomst maar ook een intiem “diner voor twee” in uw eigen huis of een aparte locatie kunt u laten verzorgen door een professionele cateraar. Samen met u bedenkt de catering een passende invulling voor menu, bediening, aankleding van uw feest of bedrijfsevenement.

Kook workshops
Een kookworkshops in een kookschool of kookstudio zijn ideaal als bedrijfsuitje of in combinatie met een zakelijke meeting of vergadering. De meeste workshops zijn geschikt voor groepen van 20 tot 80 personen. U kunt speciale Thaise kookworkshops volgen of u kunt bijvoorbeeld sushi leren maken. Bekende kook studio’s zijn bijvoorbeeld de kookschool Utrecht of kookstudio 25 in Rotterdam. Zij bieden de mogelijkheid om te vergaderen of een presentatie te houden voorafgaande aan de kook workshop. In de kook school is hier een passende ruimte voor.

Privé kok of kiezen voor catering
Cateraars kunnen uw feest opluisteren met een culinair hoogtepunt. Wil u een privé kok inhuren voor een exclusief diner, of denkt u meer aan het inhuren van een cateraar? U kunt kiezen uit Japanse, Chinese en zelfs bbq cateraars voor een overheerlijk buffet. Tevens kunt u ook kiezen voor meer een exclusieve catering voor uw feest, vergadering of party. Bedrijfscatering en partycatering zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van de horeca geworden. Let wel; zelf koken met bijvoorbeeld de HelloFresh maaltijdbox is ook erg leuk.

Internationale keuken
Daarnaast treft u online cateraars die gespecialiseerd zijn in Afrikaans, Belgisch, Frans, Grieks, Spaans, Italiaans of gewoon de Nederlandse keuken. Wilt u feestelijk en uitgebreid koken, of juist snel en makkelijk? Binnenkort vind je op maaltijdboxchef.nl iedere maand recepten voor snelle koks, praktische koks, lekkerbekken en kookfanaten! Maar dat is niet alles. Chef maaltijdbox geeft ook veel informatie en laat u genieten van prachtige koken reportages. Als abonnee kunt u bovendien profiteren van speciale kook- en recept aanbiedingen bij onder andere HelloFresh en Ekoplaza.

Kom regelmatig terug voor onze speciale aanbiedingen pagina, het kookidee van de maand en maak kans op diverse kook accessoires en unieke kortingscodes. Deze website wordt uw startpunt voor een Bourgondisch leven, met maaltijdboxen, kookboeken, recepten en een overzicht van de beste aanbieders uit heel Nederland. Wat eten we vandaag? Uit eten in een restaurant of lekker thuis eten met de Allerhande box, Ekomenu of Willem en Drees, wat kies jij?