Een maaltijdbox als kerstpakket bestellen

Nog heel even en het is weer kerstmis. De hoogste tijd dus om je kerstpakket te bestellen. Want wat is kerst zonder cadeautjes? Als werkgever of ondernemer verras je graag je personeel met een mooi kerstpakket. Hiermee druk je je waardering uit voor hun inzet van het afgelopen jaar. Natuurlijk vergeet je als bedrijf ook je vaste klanten en leveranciers niet. Ook deze stellen het op prijs een kerst pakket te ontvangen. Kerstpakketten bestellen doe je heel eenvoudig online. Je kunt kiezen voor een kerstbox. Zo geef jij je medewerkers (of jezelf) een gezonde kerst.

Een maaltijdbox kerstpakket

Want wat is er nu leuker dan een origineel kerstpakket te ontvangen? Hoewel de laatste jaren er een trend zichtbaar is waarbij kerstpakketten vervangen worden door een gift aan goede doelen, kijken veel mensen toch ieder jaar weer uit naar de inhoud van het jaarlijkse pakket. Zorg dat jouw personeel iets bijzonders krijgt waar ze het hele jaar over napraten. En begin nu met uitkiezen. Er zijn ook dit jaar weer diverse kerstboxen te bestellen bij HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu, Familiebox, Willem&Drees en de Krat. Ook Albert Heijn (allerhande box) en jumbo bieden leuke kerstboxen aan.

Kerstpakketten in verschillende soorten

Traditionele kerstpakketten bestaat vaak uit een flesje wijn van bedenkelijke kwaliteit, toastjes en wat merkloze knabbels en pepermuntjes die gegarandeerd achteraf een bezoek aan de tandarts noodzakelijk maken. Dat is dus het pakket waar niemand eigenlijk nog op zit te wachten. Geen wonder dat veel mensen dan liever het geld aan een goed doel schenken of liever een cadeaubon hebben. Het kerstpakket mag best wat avontuurlijker. Bijvoorbeeld wat meer exotisch van inhoud of iets culinairs. Bijzondere kookboeken of leuke kookgadgets doen het meestal goed, net als computer gerelateerde gadgets als USB sticks en powerbatterijen.

Baden in luxe kerstpakket

Het summum van zorgen voor personeel en klanten is natuurlijk een wellness pakket, kerstpakketten vol met luxe bad – en andere verwen producten. Zo’n kerstpakket kun je aanvullen met kortingsbonnen voor sauna of beautyfarms. Je kunt natuurlijk ook je personeel zelf iets laten uitkiezen. Grote werkgevers maken vaak gebruik van cadeau carrousel, maar als je zelf iets mag uitkiezen is de lol er eigenlijk wel af, want waar blijft de verrassing van het uitpakken van je kerstpakket?