Wat is een boodschappenpakket?

Het gemak van boodschappen doen op internet is de laatste jaren sterk toegenomen. Niet alleen onder studenten of jong volwassen, maar juist ook binnen gezinnen en ouderen. Supermarkten bieden tegenwoordig goed online bestel modules waarmee je snel en gemakkelijk boodschappen kunt zoeken, bekijken en bestellen. Vaak worden deze ook nog eens gratis thuisbezorgd als je boven een bepaald bedrag besteld. Toch is het bestellen van losse boodschappen niet altijd ideaal. Soms wil je verast worden of gewoon het gemak ervaren van een vooraf samengestelde maaltijdbox. Dit heet in de volksmond ook wel een boodschappenpakket.

Gratis boodschappenpakket sparen

Ten eerste is er het boodschappenpakket dat je kunt bestellen bij een supermarkt. Vaak zit hier een spaarprogramma aan gekoppeld. Bij besteding van 5 euro, 10 euro of 20 euro kun je een zegeltje krijgen. Dit plak je dan in een spaarboekje. Wanneer dit boodschappenpakket spaarboek vol is kun je deze inleveren bij de supermarkt. Je ontvangt dan een gratis box of tegen een kleine betaling. Daarnaast kun je in supermarkten ook kant en klare boodschappenpakketten kopen. Hierin zit dan eten voor bijvoorbeeld 3 of 4 dagen. Vaak gaat het hier om avondmaaltijden. Een echte maaltijdbox vergelijken dus.

boodschappenpakket kopen

Een pakket boodschappen kun je ook via internet kopen. Er zijn veel verschillende aanbieders. Biologisch, vers, direct van de boer. Dat zijn kreten die op internet veel te vinden zijn. Een box bestaat uit fruit, groente, vis en/of vlees en een aantal kruiden en zuivel producten. Zo kun je dus een complete maaltijd op tafel zetten en eet je niet elke avond hetzelfde. Er worden receptenboekje bij de pakketten geleverd. Een boodschappenpakket is dus niet alleen heel handig maar ook heel inspirerend. Via onze website bieden we een aantal leuke kortingen aan. Deze aanbiedingen zijn geldig in combinatie met een kortingscode of worden direct in mindering gebracht op de prijzen van de website van jouw supermarkt. Wil je boodschappen en een maaltijdbox bestellen? Kies dan voor een supermarkt als de AH of Jumbo. Deze partijen bieden boodschappen pakketen aan waarbij je ook extra losse boodschappen kun bijbestellen.